Viskid films

Met drijvend aas op karper.

Viskid Boaz gaat met drijvend aas vissen op karper. Hij vist met hondenbrokken en de korst.

 

Viskid vist met vluchtelingkinderen.

Viskid gaat on Tour met kinderen uit een Asielzoekerscentrum. Ze hebben een leuke middag en vangen de ene afrikaanse meerval na de andere.

Viskid op vakantie.

Met de vakantiegroeten van Viskid!

 

Viskid on Tour, Meppel.

Viskid ging weer on Tour, dit keer naar Meppel. Binnenkort maken we de nieuwe locatie bekend!

Viskid op de Hoge Veluwe.

Sinds kort mag je op de Hoge Veluwe vissen en kan je ook aan een viswedstrijd meedoen. Viskid probeert het uit.

Viskid on Tour Wilnis en uitnodiging voor Meppel.

Een verslag van de eerste Viskid on Tour. Wil je ook naar de tour komen? Bekijk dan de uitnodiging op het eind. En tot 22 mei!

 

Viskid op Ebro meerval deel 2.

Het laatste deel van Viskids Ebro avontuur.

 

 

Viskid on Tour… trailer 2

Vanaf 20 maart gaat Viskid on Tour langs verschillende locaties in Nederland. De eerste locatie wordt snel bekend gemaakt  op YouTube, Facebook en deze site. Misschien tot dan…!

 

Viskid op Ebro meerval

Viskid reist helemaal af naar Spanje om daar in de rivier de Ebro op meerval te vissen. De hengel gaat krom tot in het handvat! Is Viskid sterk genoeg om deze meervallen de baas te zijn….?

 

Viskid on tour… de trailer.

De voorbereiding van iets bijzonders is begonnen…

Viskid op zalmforel

Viskid gaat met topvisser Oscar de Leuw van het Berkley team vissen op zalmforel en forel. Oscar laat hem een aantal effectieve tips zien hoe je in een forellenvijver goed kunt vangen. En hij leert Viskid hoe je dat forellendeeg nu op je haak moet zetten.

Viskid op franse karpers.

In deze aflevering gaat Viskid in Frankrijk karper vissen…en sneuvelen er de nodige records!

Viskid gaat krabvissen

Vissen doe je natuurlijk op vis. Maar vissen op krabben is ook leuk, vooral op vakantie!

 

Viskid op zeebaars. 

In deze tweede aflevering in de serie over avontuurlijk vissen gaat Viskid de waddenzee op met visgids Roelof Duker.

 

Nachtvissen op karper

In deze eerste aflevering van een serie over avontuurlijk vissen gaat Viskid statisch op karper vissen vanuit een bivvy.

 

Dropshotten

Viskid gaat dropshotten. Een hele leuke techniek om mee te vissen, alleen laat het geluk hem soms even in de steek….

Snoeken met Bertus Rozemijer

Viskid gaat snoeken met Bertus Rozemeijer. Opgenomen op 28 maart, gesloten seizoen voor kunstaas vanaf 1 april.

 

Imitatie vs echt.

Wat vangt beter, imitatiemaden of echte? Viskid zoekt het uit.

 

Streamers deel 2 (vissen)

Viskid gaat zijn zelfgemaakte streamer testen. Is deze goed genoeg om snoeken tot een aanbeet te verleiden?

 

Streamers deel 1 (binden)

Het is hartje winter. De snoeken zijn nu erg traag en Viskid zoekt dus een aasje dat hij langzaam kan binnenvissen. Daarom gaat hij zelf een streamer binden.

 

Viskid op de hengelsportbeurs.

Viskid kijkt wat er voor kids te beleven valt op de hengelsport- en visbotenbeurs in Utrecht en gaat op zoek naar nieuwtjes.

 

Viskid op meerval.

Viskid gaat voor het eerst in zijn leven op meerval vissen.

 

Streetfishing met Robert Grootenboer

Viskid gaat streetfishen met Robert Grootenboer in hartje Rotterdam.

 

Vissen met poppers.

In zomer kan je goed met poppers vissen. Je krijgt hele mooie aanbeten! Maar dat wil nog niet zeggen dat je ze ook vangt, merkt Viskid want voor hij er erg in heeft staan de snoeken met 1-0 voor. 

 

Winde op de korst.

Vissen met de korst, lekker simpel! Alles dat je nodig hebt is een hengel en een haakje. En lijn niet te vergeten. En brood natuurlijk. En een schepnet. En een onthaakmatje. En iemand die ff je vis kan scheppen, da’s ook wel handig…

 

Wie het kleine niet eert….

Viskid gaat vissen in de Slinge, in de Achterhoek en laat zien dat kleine vissen ook heel bijzonder kunnen zijn.

 

Forelvissen, de finale.

Waar eindig je nadat je een forel hebt gevangen in een betaalde forellenvijver? Juist, in de keuken! Koken met Viskid.

 

Indoor forelvissen.

Het is buiten koud en nat. Toch gaat Viskid proberen een forel te vangen… niet buiten maar lekker droog binnen! Indoor forelvissen, hoe gaaf is dat?!

 

Bijzonder kunstaas: fresh swim baits

Vissen blijft vissen, dat ervaart Viskid in deze aflevering. Want ook al heb je een mooi aasje dat goed vangt, dan kan een visdag toch nog in een teleurstelling eindigen.

 

Elastiek vissen op baars.

Zelf kunstaas maken dat goed vangt en ook nog eens niks kost? Het kan! Knutsel mee met Viskid en vang een baars op elastiek.

 

Statisch vissen met boilies

Viskid gaat statisch vissen met boilies. Hij heeft het nog niet vaak gedaan maar het lukt hem toch om vis te vangen.

 

Grondels, graag of plaag?

In deze aflevering vist Viskid op grondels. Ook probeert hij er achter te komen waar ze nu vandaan komen en of er sprake is van een plaag.

 

Bijzonder kunstaas: Svartzonkers

In deze aflevering laat Viskid ons bijzonder kunstaas uit Zweden zien. Ook wordt weer eens duidelijk wat vissen is: soms vis je een hele dag zonder iets te vangen terwijl je de volgende dag in een paar worpjes je record vis vangt!

 

Penvissen op karper

Viskid heeft nog nooit een karper gevangen. Daar moet verandering in komen! Met de tips op zak die hij kreeg op de Karperbeurs in Zwolle, trekt hij de polder in met een penhengel en een blikje maïs.

Viskid tip 3: drie jerkbaits onder de € 10

Jerkbait vissen is een dure visserij. Niet alleen de hengel en reel zijn duur, maar ook de jerkbaits zelf zijn behoorlijk prijzig. Viskid laat ons daarom drie jerkbaits zien onder € 10,–.

 

Viskid reporter – CarpZwolle 2013

Viskid wil dit jaar een (grote?) karper vangen en gaat daarvoor op zoek naar tips op de karperbeurs Zwolle. En tips die krijgt hij!

Doodaas Viskid-style

Viskid laat ons zien dat je met doodaas ook heel actief kunt vissen…en vangen! Doodaas vissen Viskid-style.

 

Vissen met de Aruku Shad

In deze korte Viskid Tip legt Viskid uit hoe je de Aruku shad succesvol kunt vissen. Het is een van zijn favoriete kunstaasjes want je kunt er zo’n beetje alle roofvissen op vangen. Oja, er komt ook nog een bekende visser voorbij in het filmpje!

 

Viskid tip2 from Viskid on Vimeo.

 

Snoeken met Viskid

Drie keer raden wat Viskid het liefste doet…. Juist ja SNOEKEN!! In dit filmpje weet hij je dan ook precies te vertellen waar je de snoek kunt vinden en welk kunstaas je kunt gebruiken. Maar zou het hem zelf wel lukken er ook een te vangen?

Afl. 3 Snoeken met Viskid from Viskid on Vimeo.

 

Feeder vissen

Vissen met een feeder is niet alleen leuk,  het is ook best moeilijk. Maar wanneer je het een beetje onder de knie hebt, duurt het niet lang voor je mooie vissen vangt. Viskid helpt je op weg.

viskid afl 2: Feeder vissen from Viskid on Vimeo.

 

Zelf wormen kweken

In deze tip laat Viskid zien hoe je zelf wormen kunt kweken. Leuk om te doen en met wormen kan je vooral in de lente mooie vissen vangen!

Viskid tip1 from Viskid on Vimeo.

Maak kennis met Viskid

In dit filmpje maak je kennis met Viskid en leer je meteen iets over het vissen met de vaste hengel. Of zoals Viskid zegt: de vaste stok.

Viskid aflevering 1 from Viskid on Vimeo.

 

 

 

47 thoughts on “Viskid films

 1. Dag Viskid,
  Hier een berichtje van Jim de vader van ramon. Samen zijn wij altijd bij het water te vinden. Ramon heeft onlangs van zijn opa een werphengel gekregen en nu is hij helemaal weg van snoekvissen. Ramon is pas 5 jaar oud dus ik zorg altijd dat ik in de buurt ben.
  We kunnen niet wachten tot het weer mooi weer word en dat we weer kunnen vissen. Tot het zover is, kijken wij graag naar je films en wij leren er heel veel van.
  Groetjes van Jim en Ramon uit Amsterdam.

 2. beste viskid

  ik zag toevallig 1 van jou filmpjes
  ik ben naar je site ge gaan om al je filmpjes te bekijken
  wat een super leuke en leerzame filmpjes
  wat ben jij al een goede visser
  toen ik zo oud was als jou kon ik helaas nog niet zo goed vissen
  ik hoop dat je nog meer karper filmpjes gaat maken
  blijf vooral doorgaan
  jij voor mij de kampioen
  suc6

 3. Heej Viskid,

  Je bent de leukste visser die ik ooit heb gezien ik doe ook heel graag vissen. Ik ben 13 jaar oud en ik doe sinds kort feedervissen ik heb veel van je geleerd. Misschien kunnen we een keer samen vissen????? :$ Ik hoop het!!!! stuur maar een mailtje als je dat een goed idee vind.

  Gr. Baer Brueren Arcen Limburg

 4. Wat een prachtige filmpjes 🙂 , ik ben 41 jaar en vis nu een +/- 25 jaar op roofvis maar heb hier geleerd dat ik mijn rappers eigenlijk verkeerd binnen vis !!!! Dank je wel voor de goeie tips .

  greez Ronald

 5. beste viskid ik heb een vraag kan je een keer uitleggen hoe een reel werkt en wat goede jerkbaits zijn en wat het beste lijn is voor snoek gr devon ik hoob datje nog veel videos maakt en veel vangt.

 6. Ik vond al je filmpjes geweldig mijn broertjes n (9) en j (5) vonden het ook heel leuk vooral om dat we op vakantie veel vissen hadden gevangen ik wist zeker dat ik een grote had maar hij viel er net boven het water af visserspraat zegt mijn pa nou ik weet het niet nou doei

 7. heej viskid,
  ik ben fan van je je kan goed vissen en ik vis ook zelf en ik heb allen filmpjes gezie en waneer komt er weer een nieuwe gr mij

 8. Nou dat kan toch gebeuren? Misschien dat je vader zelf wel visserspraatjes heeft? Vraag hem maar eens om foto’s van de vissen die hij zegt gevangen te hebben 😉

 9. heej Viskid, die filmpjes van jou zijn echt tof en hopelijk komt er gauw weer een aflevering.
  Groetjes: Kian

 10. beste viskid
  ik ben en fan van je ik vind het heel leuk om te zien hoe je vis vangt en ik hoop dat je eens en keer op snoekbaars gaat
  groetjes nick

 11. Hoi Viskid,

  Ik heb vandaag voor het eerst alleen gevist, zonder mijn vader of moeder! Heb er 10 gevangen en de grootste was 25cm. Het was een voorntje. Ik vind jouw filmpjes super cool en heb er heel veel van geleerd. Hoop dat je nog meer filmpjes gaat maken. Groetjes van Ralf.

 12. Kerel,

  Jij bent een topper!
  Ga vooral zo door.
  Heel veel plezier met het vissen en maken van de filmpjes.

  Goeie vangst en wie weet misschien tot aan de waterkant.

  Kromme hengels en strakke lijnen, Groetjes Ajith

 13. hoi viskid ik wil ook wel die laatste vis vangen die jij had gevangen bij het filmpje viskid statisch vissen! groetjes nel

 14. hey viskid ik kijk al heellang naar je afleveringen en ik ik vroeg me af of je keertje op meerval wil vissen want ik wil weten hoe je dat doet

  groetjes jan

 15. beste viskid
  dankje voor je leuke filmpjes en goede tips.
  aangezien mijn ervaring op karper veel groter is als roofvis heb ik aandachtig gekeken naar je filmpjes.
  tot nu toe heb ik nog niets kunnen vangen met de jerkbait maar een vriend van mij wel.
  als ik vervolgens overschakel op me oude vertrouwde spinner vang ik bijna altijd een paar snoeken.
  vd week had ik er 1 van 90 cm hele dikke vrouwtjes snoek.
  toch blijf ik het proberen met ander kunstaas maar meest zonder sucses.
  mischien een leuke tip voor je op een screaming devil kan je ook hele grote snoeken vangen

  veel visplezier vrd grt niek

 16. Hoi viskid zullen we een keer karper vissen in Haastrecht daar woon ik en je vangt er heel goed karper als je status vis
  Groetjes Ivan uit Haastrecht

 17. Hoi Ivan, dat is altijd een beetje lastig maar wel leuk dat je het vraagt! Succes met de karpers!

 18. Hoi viskid,
  Dat je een goeie visser bent hebben we al vele malen kunnen zien !
  De combinatie met je uitstekende cameraman ( echt super film ) maakt het geheel compleet.
  Doorgaan jonghu !!

 19. Heerlijk om naar te kijken en vaak moet ik lachen om jouw manier van vertellen. Ik geniet van jullie filmpjes en maak er nog maar een paar lekkere, gewone vverhalen bij.

 20. Dag Viskid!
  Ik kijk graag je filmpjes en vindt ze heel leerzaam.
  Zou je misschien war mooie visplekjes willen delen/vermelden op je site?

  Gr. Sem Noa

 21. Hey viskid ga je nog een keer een filmpje maken over karper met de korst ik kan nog wel wat tips gebruiken over dat onderwerp
  Jesse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 13 =