Actief doodaas vissen

We hebben even een periode niet kunnen filmen, maar gelukkig zijn we in de kerstvakantie weer begonnen. We maken een langere film over doodaas vissen voor www.digirovers.nl. Een voorproefje met een leuke  tip mochten we hier alvast laten zien. Hiervoor hebben we gefilmd in Friesland vanuit een prefect huisje voor het vissen, www.molkwar.nl. Ik bedoel, waar kan je nu snoeken in je eigen achtertuin??

Bekijk hoe ik deze snoek ving bij de filmpjes, ‘doodaas Viskid-style’. Veel kijkplezier en natuurlijk… strakke lijnen!!  🙂

Oja, als je na het kijken nog vragen hebt stuur je maar een mailtje.

Deze aflevering blijven we niet zonder vis gelukkig!

Ook bij deze aflevering blijven we niet zonder vis gelukkig!

10 thoughts on “Actief doodaas vissen

 1. Weer een geweldig leuke aflevering !! Ook nog eens een mooie snoek gevangen!! Bravo. Hij staat weer op onze facebook pagina zodat ook onze leden mee kunnen genieten van de afleveringen van viskid !!

 2. Ik heb een aantal van je filmpjes bekeken en ook de site. Erg duidelijk en goed gedaan zeg. Ik ga een link op mijn website plaatsen want, ik denk dat jongeren die een boek bij ons bestellen, ook zeker jou site moeten bezoeken. Ook daar leren ze zeker veel van! Nogmaals top!
  Tom ( visboeken.nl )

 3. hey Boaz

  ik heet ook Boaz
  je bent super goed bezig op die leeftijd,
  je leert andere kinderen goed vissen op roof vis en witvis.
  mischien kan je bij je volgende filmpje ook de vispas laten zien,
  wandt zonder vispas mag je niet vissen en volgens mij weten een hoop kinderen dat niet.

  Groetjes. Boaz

 4. Ik ben echt een fan van Boaz hij kan geweldig vissen, en we moeten nog een keertje samen gaan vissen.

 5. Hallo Boaz,

  Ik vind het super om te zien hoe jij, op zo’n jonge leeftijd, al vol bewondering en passievol aan het vissen bent! Ikzelf ben het vissen ook weer aan het oppakken (snoek, karper).

  Heel erg veel succes en ik hoop nog meer leuke/coole filmpjes te mogen gaan zien!

  Groeten,

  Dennis.

 6. Hallo viskid boaz,
  Ik heb vandaag op youtube voor het eerst een filmpje van gezien en ben niet gestopt met kijken.
  Super mooie, leuke, soms grappige maar vooral leerzame filmpjes.
  Ga zo door!
  Vang ze,

  Groeten vanuit Eindhoven.
  Kris

 7. Hoi boaz ikben net zo groote fan al marco kraal je hebt super filmpjes en we moeten echt een keer samen gaan vissen want ik ben net zo fanatiek als jij .groetjes van sven en ik had gescreven ga een forrel vissen en je deet het ook nog leuk hoor maarja groetjes van sven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 9 =