Bucktail spinner

Deze geweldige handgemaakte bucktail spinner heb ik vandaag gekregen! Niet van Sinterklaas maar van Kees van www.roofvisforum.nl, omdat hij mijn filmpjes zo leuk vindt. Kees hartstikke bedankt en zoals beloofd zullen we een foto posten zodra ik een mooie roofvis gevangen heb op de door jou gemaakte spinner. Zo te zien zal dat niet lang gaan duren! 😉 Ik ben er super blij mee!

3 thoughts on “Bucktail spinner

  1. Graag gedaan hoor! ik zie de foto’s wel verschijnen.
    Ik hou je website in de gaten 🙂

    Mvg, Kees van der Laak

  2. Super hoor boaz ik kijk al je afleveringen op YouTube. En ik vind dat je de vissen ook weer goed trug zet.Een tip ga eens naar een forrele vijver.Maar ik vind dat je het goed doet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + three =