Dropshot vissen

Jippie, eindelijk weer eens dropshotvissen! Dropshotten is vissen met een shadje en aan het einde van de lijn een loodje.  Je kunt een dropshot lekker langzaam binnenhalen en dat is het beste voor als het bijna winter is. De snoek heeft dan geen zin om achter hele snelle vissen aan te gaan, omdat ie het koud heeft. Ik vind dropshotten erg leuk om te doen. Je moet de top omhoog houden tijdens het binnenhalen en kleine tikjes geven. Zo lijkt de shad net een echte vis. Ik vis dan met shadjes die een echte vissengeur hebben zodat ze ook naar prooivis ruiken voor de roofvissen.  Ik heb alleen niks gevangen helaas :-(. Er lag heel veel blad in het water wat lastig was. Ik zat na een paar worpen ook nog vast vast in de boom….. 🙂 .  Dat hoort soms ook bij vissen. Volgende keer beter!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + 15 =